01 7884040 psvg@gmail.com

Naš teden v šoli v naravi se počasi, a nezadržno bliža h koncu. Ob tem nas prevevajo nasprotujoča si čustva – radi bi še malo ostali tu s sošolci in prijatelji, obenem pa se že veselimo povratka domov in snidenja s svojimi domačimi.

V tem tednu smo doživeli veliko lepih in zanimivih stvari: spekli smo pogačo, se poučili o preživetju v naravi in orientaciji, se zabavali ob socialnih igrah ter sami sestavili igro, plezali po plezalni steni, streljali z lokom, občudovali kačo Newtona, činčilo in druge živali v domu, raziskovali kraško jamo, zunaj pekli hrenovke, se poučili o črnem močerilu ter drugih zanimivih naravoslovnih temah. Pred nami je še zaključni večer s plesom ter petkove dejavnosti, na katerih si bomo sami izdelali zapestnice in mazilo za ustnice.

Jutri odhajamo domov polni prijetnih vtisov. Veseli smo, da smo se tekom tedna še bolj povezali s svojimi sošolci, obenem pa stkali tudi veliko novih prijateljskih vezi.


Torek, 14. 1. 2020

Včeraj smo prišli v dom Radenci. Hrana tu je zelo okusna. V dveh dneh smo se lotili in doživeli že veliko stvari. Najljubša aktivnost do sedaj nam je bila peka belokranjske pogače, ki smo jo zvečer tudi z velikim veseljem zmazali. Imamo se fajn in se veselimo prihodnjih izzivov.

Zara, 7. b VG

Orodja za dostopnost