01 7884040 psvg@gmail.com

3. DAN

SREDA, 20. 3. 2018

Zjutraj nas je prebudilo sonce. Po slastnem zajtrku smo se razdelili v dve skupini. Prva skupina se je veselila plezanja in lokostelstva, druga skupina pa si je ogledala znamenitosti Osilnice. Popoldne smo izdelovali velikonočne košarice iz slanega testa. Zvečer pa so punce uživale v namiznih igrah, fantje pa v nočnem kopanju.



2. DAN

TOREK, 20. 3. 2018

Po kratki noči smo se zbudili v mrzlo jutro in se razdelili v dve skupini. Dopoldne smo izdelovali rože iz krep papirja in ob vodenju skozi gozd spoznavali različna drevesa, semena, plodove, grmičevje … in nakrmili srnjad. Po dobrem kosilu smo se naučili, kako se preživi v gozdu in spoznavali življenje čebel. Zvečer pa so se punce družile na bazenu, fantje pa so igrali namizne igre.



1.DAN

PONEDELJEK, 19. 3. 2018

Po dolgih dveh urah vožnje smo srečno in varno prispeli v Osilnico. Med potjo smo občudovali pravo zimsko idilo, še najlepša je bila ob vožnji čez Kočevsko Reko. Po nastanitvi smo imeli kosilo, nato pa smo se odpravili na res doooolg pohod. Spoznali smo desni in levi breg Kolpe, njen pritok Čabranko, ribogojnico in izgubljeni zaklad, ki naj bi ga našel revni pastirček s kresnicami v škornjih.

 

 

Orodja za dostopnost