01 7884040 psvg@gmail.com

ČETRTEK,  14. 3. 2019

Danes smo raziskovali turizem, za kar se je bilo potrebno odpraviti do Portoroža. Uživali smo ob morju, si privoščili sladoled in pustili svoj podpis v mivki. Popoldne smo pripravili okusne školjke in spoznavali morsko biologijo. Dan smo zaključili s super plesom. Zdaj pa čakamo še zadnje dogodivščine jutrišnjega dne.

SREDA, 13. 3. 2019

Tu imamo vsak dan drugačno vreme. Po ponedeljkovi burji in včerajšnjem soncu smo danes del dneva aktivnosti preživeli med dežnimi kapljami. Dopoldne smo po skupinah šli na orientacijski pohod, popoldne smo se učili nordijske hoje in spoznali jezeri v Fiesi. Zvečer smo se družili ob zabavnem kvizu in družabnih igrah.

TOREK, 12. 3. 2019

Današnji dan nam je prizanesel z burjo. Dopoldne smo v toplem sončnem vremenu spoznavali mesto Piran, popoldne pa so nas najprej čakale različne športne igre. Kasneje smo se preizkusili v ribolovu ter raziskovali življenje v bibavičnem, pršnem in priobalnem pasu. Za zaključek dneva smo zvedeli še nekaj zanimivosti o slovenski Istri.

PONEDELJEK, 11. 3. 2019

Ob 8.30 smo se odpravili izpred šole. Ob prihodu v Fieso nas je najprej čakal hud klanec. Po odličnem kosilu smo se odpravili ob obalo, kjer nas je skoraj odpihnilo. Nato smo spoznavali sredozemsko rastlinstvo ter streljali z lokom. Po večerji nas je čakal še večerni sprehod do Pirana in nazaj.

 Osmošolci

Orodja za dostopnost